Karpolla oli asiaa -EP ulkona

19.1.2018 Katiska Tallenteet 0

Tämähän on oikein ilon ja onnen päivä!

Pitkään (joskaan ei kovin hartaasti) sitä väännettiin, mutta lopulta tuli valmista ja nyt se on jo verkossa! Meidän uusi levymme siis. Kutsumme sitä EP:ksi, sillä sellainen se on. 22 minuuttia, kahdeksan biisiä:

  1. Tarkastaja
  2. Voi ei!
  3. Lonkeron värinen päivä
  4. Rakkauslaulu
  5. Jos sinulle sopii (Juice-cover)
  6. Karpolla oli asiaa
  7. R.A.M.O.
  8. Hei me skulataan!

Biisit sävelsi ja sanoitti Michka, paitsi 5. säv. & san. Juice Leskinen ja 7. san. Karri Pennanen.
Sovitukset Mantelikala.

Levyn tekoa suunnitellessa ideat vaihtelivat välillä studiolive – pompöösi spektaakkeli lukuisin vierailijoin. Lopulta päädyttiin johonkin näiden välimaastoon. Rummut vedettiin sisään studiolive-meiningillä, mutta niissä sessioissa ei Sami ollut edes paikalla ja muutenkin päätettiin miksaushommien helpottamiseksi äänittää kaikkien osuudet erikseen.

Niitä vierailijoitakaan ei sitten lopulta tullut kuin yksi. Olmu Olkkonen, mm. Kadotetut ja Von Donners -yhtyeistä tuttu moniottelija, kävi luikauttamassa taustalauluja. Normitonttiensa lisäksi Make soitteli vähän kiippareita, Michka huuliharppua ja molemmat lisäkitaroita. Levyn eeppinen lopetus vedetäänkin neljän kitaristin voimin!

Make äänitti ja miksasi. Mikko Herranen masteroi. Tonde Hietomaa taituroi kansikuvan.

Fyysinen julkaisu tulee joskus kevväämmällä. Nyt ollaan digidigi. Levy löytyy ainakin seuraavista katiskoista:
Bandcamp
Spotify
iTunes
Google Play
Deezer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *