Kyllä se siitä…

25.10.2017 Studiopäiväkirja Tallenteet 0

Paljon on vettä virrannut, enimmäkseen taivaalta, sitten viime päivityksen. Elokuu ja puolet syyskuusta meni lomaillessa, mutta syyskuun loppupuolella talkoot jatkuivat taas. Muutamaan kertaan on käyty Mäkkylän Kebabin ainutlaatuista atmosfääriä ja sen ilmanvaihtokoneiden äänimaisemaa, sekä kiinteistöautomaation mielenkiintoisia vikailmoja ihmettelemässä.
Siinä sivussa on toki myös ääniteltykin ja purkkiin on saatu liidivoksut, liidikitarat, kitara- ja muuta häröilyä, sekä debytointini huuliharpistina.
Seuraavaksi pitäisi sitten käydä vielä purkittamassa taustalaulut, jahka saadaan jokunen laulukuntoinen tyyppi hilatuksi mikin ääreen. Sitten oltaisiinkin ”puuttuuko vielä jotain” -tyyppisten pohdintojen ääressä.
Laitetaas nyt tähän vielä biisilista, tämän hetkisellä järjestyksellä:

  1. Tarkastaja
  2. Voi ei!
  3. Lonkeron värinen päivä
  4. Rakkauslaulu
  5. Jos sinulle sopii (Juice-cover)
  6. Karpolla oli asiaa
  7. R.A.M.O.
  8. Hei me skulataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *