Keveästi keskellä päivää!

17.7.2017 Studiopäiväkirja Tallenteet 0

Viime lauantaina, suunnilleen kello 12:39, jatkuivat levymme äänitykset Mäkkylän Kebabissa. Tällä kertaa vuoron sai Niko, joka purkitti komppiskebansa varmuudella, jollaiseen vain kitaristiksi pakotettu elämäntapabasisti kykenee. ”Huomasin tänään että läpinäkyvä plektra on paras. Siitä näkyy sormet läpi, niin ei pelästy soittaessa mihin ne hävisivät.”
Siinä missä Sami soitteli osuutensa söpöillä pikkuvahvaimilla (Fender Blues Jr. ja Orange Tiny Terror), päästettiin tällä kertaa helkutti irti, kun piuhat kytkettiin erittäin PAINAVIIN mörssäreihin Ashdown FA60 ja Vox AC30, joista etenkin jälkimmäisen ÄÄNEKKYYS pääsi kaikista kuulopuheista huolimatta yllättämään. Onneksi vahvarit sai mölisemään omiin tiloihinsa. Siellähän huusivat sitten.
”Ääniä ääniteltiin, mikeillä mikiteltiin, vahvistimilla vahvistettiin ja soittajalla soitettiin.” -kommentoi basisti/tuottaja Make päivän urakkaa. Seuraavaksi jatkamme projektia laulujen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *